woensdag 6 januari 2016

Hiep hiep hiep voor juf Martine, de verrassingsronde van Amber, meetkundige figuren en vrije teksten!

Eerst en vooral een dikke hiep hiep hoera voor juf Martine. We hebben samen met de klas naar haar getelefoneerd en haar verrast met een heus verjaardagslied!



Daarna was het de verrassingsronde van Amber. Zij heeft ons wat meer verteld over haar grote vakantie. Deze was immers onvergetelijk want zij is toen bruidsmeisje geweest op het huwelijk van haar mama en haar pluspapa. Amber heeft ons vele mooie fotootjes laten zien van het stralende paar en van haar en haar zusjes. Ze zagen er allemaal ongelooflijk mooi uit! Nog eens een dikke proficiat aan Heidi en Bart!





In de les wiskunde hebben we wat meer geleerd over " meetkundige figuren" . Aan de hand van een grappige robot hebben we onderzocht wat vierkanten, rechthoeken, cirkels en driehoeken zijn. Naderhand hebben ze elk hun robot een leuke naam gegeven. Ook hebben we kennis gemaakt met : een balk, een kubus en een bol.










Na de speeltijd hebben we even tijd gemaakt om naar de vrije teksten te luisteren die de kinderen maandag geschreven hebben. Ze mochten schrijven over een leuk moment of een prettige activiteit uit de kerstvakantie. Het zijn allemaal stuk voor stuk mooie verhaaltjes geworden. Prima gedaan !