maandag 1 februari 2016

Nieuwe leerling, groeiboekje en museum van onszelf!

Sinds vandaag is onze klas een leerling rijker. De jongens zijn alvast blij dat er nieuwe jongen bij gekomen is.
Kiyo maakt sinds vandaag deel uit van het 2de leerjaar en daar zijn wij allemaal heel blij mee!!! Welkom Kiyo!!! Hopelijk voel je je hier snel thuis!


In de namiddag hebben we aan de hand van een stappenplan ons eigen groeiboekje gemaakt. Met heel wat plooi- en knipwerk kwamen we tot een mooi zelfgemaakt resultaat. In de loop van de week gaan we in dit groeiboekje werken. Op deze manier krijgen we een zicht op onze levenslijn van baby tot nu.























Yara en Jens hebben vandaag al mogen vertellen over hun museum van zichzelf. De kinderen kregen vorige week de opdracht om deze week een museum samen te stellen met daarin allemaal spullen die belangrijk voor hen waren van bij de geboorte tot nu. Yara heeft ons veel dingen laten zien van toen zij zelf nog een kleine baby was. In haar museum stak haar eerste kruippakje, een tutje, haar geboortekaartje, doopsuiker,..... Allemaal leuke herinneringen.
Ook Jens had heel wat mooie dingen bij. Hij vertelde ons wat meer over zijn knuffeltjes, zijn beer die licht gaf in het donker, zijn lievelingsboekje,.......  Een dikke pluim! Het was leuk om wat meer over jullie te weten te komen.
Vol spanning kijken we uit naar de musea van morgen!